0,00 €0

Snížení zadních tlumičů (-20 MM) Moto Guzzi Breva 750 IE 2003 - 2012

Dostupnost - na dotaz

Barva


0,00 € vč. DPH
+
Balení obsahuje: 

- 1 - 2 ks progresivní zadní pružiny (dle typu motocyklu)
- manuál k montáži

Popis produktu

Snížení posedu motocyklu přepákováním nebo změnou zadní pružiny je vhodné pro vzrůstem menší motorkáře, kteří s obtížemi dosáhnou na zem nebo pro začátečníky. Montáž tohoto přepákování je pod zadní tlumící jednotkou. Změna na progresivní pružinu spočívá ve vinutí pružiny takovým způsobem, aby si motocykl přisedl níže o požadovaný rozměr. 


Zadní progresivní pružiny Monoshoc : 

  Tyto pružiny jsou mimořádně oblíbené u jezdců v běžném provozu i u okruhových závodníků. Zlepšují jízdní vlastnosti a stabilitu motocyklu při všech úrovních náročnosti použití a zatížení jezdcem. Drobné silniční nerovnosti jsou tlumené jemnou vinutou částí pružiny, velké nerovnosti hustší vinutou částí. Tento efekt se dobře projevuje i při brzdném účinku. Čím více tuto pružinu zatížíte, tým je tužší. S těmito pružinami dokáže pružení perfektně pracovat i s jedním jezdcem, protože dokáže být v závislosti na zatížení měkčí, ale v případě jízdy s větší zátěží např. se dvěma jezdci pracuje opět perfektně, protože pružení bude tužší. 
  
  Pružiny ovlivňují i vyšší životnost pneumatik. Tyto vlastnosti pružin vám dodají více důvěry a vaše jízda bude mnohem komfortnější a rychlejší. Na základě zkušeností mnoha zákazníků výborně odstraňují nepříjemné vlnění motocyklu v zatáčkách. U enduro motocyklů zvyšují světlou výšku, což je v terénu užitečné a zvyšují též rozsah funkčního tlumení motocyklu na maximum. 
 

 K těmto pružinám dodáváme v balení i speciální tlumičový olej, u kterého se většinou mění hlavně viskozita oproti sériovému a v některých případech i výška hladiny. Dále také podrobný návod na montáž a následné nastavení tlumičů po změně ze sériových pružin na progresivní. 
Kód: HYP_SP-MG07-SSO002
Moto Guzzi Breva 750 IE
Rok 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012
Třída Road
Výrobce Hyperpro
Kategorie Zadní