0,00 €0
Start EVO
60%SlevaVýprodej

Obrázky produktu

Start EVOStart EVOStart EVOStart EVOStart EVOStart EVOStart EVO

Start EVO

Skladem (2)

0,00 € vč. DPH0,00 € (60%)
+
- GPS časomíra
- integrovaný 10Hz GPS přijímač
- přesnost na 1/100 sekundy
- měření 2 mezičas
- výpočet ideálního času jednoho okruhu
- maximální rychlost každého okruhu
- zběr dat: Naměřené časy, trajektorie, zrychlení, zpomalení
- zběr dat: Otáčky motoru, teplota vody, senzor polohy škrtící klapky, teplota výfukových plynů 
- znamení LED diody při nejlepším času a nejlepším mezičasu
- měřič motohodin
- 25 mm grafický displej
- 4 obrazovky displeje
- zobrazení rozdílu nejlepšího okruhu a posledního projetého okruhu
- paměť na 6 okruhů GPS koordinace
- automatické vypnutí
- podsvícený displej
- nárazuvzdorné puzdro
- vodotěsný
- rozměry: 78x63x32 mm  

Popis produktu

STAR EVO GPS je laptimer (časomíra) od značky PZ RACING. 10Hz technologie GPS signálu z něho dělá nejlepší GPS laptimer na trhu, vyznačující se maximální spolehlivostí. Lze ho montovat na jakýkoli motocykl, skútr nebo motokáru. Vyrábí se dvě GPS verze (na baterie nebo připojení na 12V baterii motocyklu). Žádné další příslušenství není třeba. Díky nejnovějšímu 10Hz GPS prijímači, poskytuje nejvyšší úroveň, které nedosáhnete při používání běžného 1 Hz GPS LAPTIMERu. 
 
Integrovaný GPS prijímač Vám dává volnost bez nutnosti umístění vysílače na stěně boxu. GPS přijímač je dobře chráněný uvnitř obalu – přijímač není třeba umístit na motocyklu. 2 mezičasy: Po nastavení GPS souřadnic pro tyto mezičasy Vám přístroj vypočítá ideální projetý čas každého okruhu v případě, že byste zajeli nejlepší všechy mezičasy. Tak jednoduše poznáte, ve které části tratě máte rezervy. K časomíře STAR si můžete dokoupit 3 typy uchycení: ST101/K pro motokáry, ST101/C pro automobily nebo uchycení přísavkou pro motocykly, 101/M pro uchycení na řídítko motocyklu. 
 
Sběr dat: Verze PRO a EVO dokážou zaznamenávat data pro přesun do počítače přes GPS senzor jako je trajektorie Vaší jízdy a GPS rychlost v dané chvíli. Verze EVO tyto údaje doplňuje o otáčky motoru, teplotu vody a snímače polohy otevření škrtící klapky – tzn, kdy a jak v dané chvíli přidáváte plyn. Bluetooth připojení: jednoduchým způsobem se připojíte přes bluetooth STAR do Vašeho počítače a můžete si data přesunovat bez použití kabelů a přítomnosti u motocyklu. PC software: DATA VIEW je nejnovější analytický software vyvinutý pro STAR PRO a EVO verze. Přes tento software si velmi jednoduše a rychle zanalyzujete všechna nashromážděná data. 
Kód: PZR_ST100E
Třída Cross, Quad, Race
Výrobce PZ Racing
Kategorie Časomíry, Ukazatelé zařazené rychlosti & časomíry, Časomíry