0,00 €0
Davinci - R

Davinci - R

Dostupnost - na dotaz

0,00 € vč. DPH
+
Specifikace : - 10Hz GPS přijímač a anténa vestavěná v přístroji - automatické uložení cílové čáře a 3 mezičasů - údaj o ideálním čase, který je možné dosáhnout - počítadlo motohodin - vestavěné rychlořazení NRG - ultra - jasné LED s automatickou regulací dle osvětlení Nastavitelný posun světlo - odolný proti nárazům - 4 konfigurovatelné alarmy (např. Neutral - Rezerva - Olej) - zobrazení na displeji : RPM, rychlost, teplota, celkové KM, částečné KM , zařazený převodový stupeň, čas na kolo, nejrychlejší kolo, atd. - membránová klávesnice - multipage nabídka - automatický satelitní chronometr s přesností 1/ 100 sekundy - funkce Best Lap LED Obsah balení DaVinci - R : - 1 ks DaVinci - R palubní desce - 1 ks univerzální držák se silentbloky - 1 ks snímač rychlosti - 1 ks USB datový kabel pro připojení k PC - 1 ks připojovací sada Power Shift - 1 ks power shift NRG senzor - 3 ks snímače motocyklu (škrticí klapky, rychlost , atd.) - 1 ks instalační CD a návod k obsluze - 1 ks příručka připojení ke zdroji napájení Power Shift

Popis produktu

DaVinci Digitální přístrojová deska byla přímo vyvinuta ze zkušeností získané v kategóriích MotoGP, Superbike a Supersport.
DaVinci přístrojová deska má otáčkoměr z Ultra jasných LED diod narozdíl od konkurence která používá na celou obrazovku LCD. Toto řešení umožňuje dokonale viditelné otáčky motoru i v případě přímého slunečního záření nebo při velmi šikmém pohledu na přístrojovou desku. Kromě toho LED řešení zcela ruší zpoždění signalizace otáček motoru, což je typické pro displeje z tekutých krystalů (LCD). Antény a GPS přijímač je zabudovaný v přístroji. Připojení s počítačem je za pomoci USB kabelu nebo bezdrátově vysokorychlostním připojením Bluetooth.
DaVinci obsahuje systém SAFD co je inovativní funkce od firmy Starlane vyvinutá pro automatické uložení cílové čáry bez nutnosti ručního ukládání jezdcem, a to i na neznámých tratích.
Kód: STA_CDAVR
Třída Race
Výrobce Starline
Kategorie Elektronika, Datarekordér