0,00 €0
Streetbox Yamaha XJ 900 S Diversion 1994 - 1995

Obrázky produktu

Streetbox Yamaha XJ 900 S Diversion 1994 - 1995Streetbox Yamaha XJ 900 S Diversion 1994 - 1995

Streetbox Yamaha XJ 900 S Diversion 1994 - 1995

Dostupnost - na dotaz

Barva


0,00 € vč. DPH
+
Tlumič Emulsion: 

  • vyroben s lehké slitiny duralu
  • integrovaná tepelná kompenzace
  • možnost nastavení předpětí pružiny
  • progresivní pružina (v nabídce také lineární pružina)
  • 50 kliků rebound útlumu

Popis produktu

STREET BOX je novinkou, která je v nabídce od druhé poloviny roku 2010. Holandští výrobci jsou specialisty na trhu s tlumící technikou a pružením již několik let. Dobré pružení a tlumení poskytuje jezdci větší komfort, zejména pak větší bezpečnost při jízdě. Velkou výhodou je také kratší brzdná dráha a stabilita motocyklu v zatáčkách i se spolujezdcem. Nový STREET BOX je koncept, který pojí všechny tyto výhody se skvělou cenou. Je určený např. jezdcům na naked motocyklech Z750, Hornet, Bandit, kteří nechtějí investovat do příliš drahého pružení, a přesto chtějí získat všechny jeho výhody.  

Street box obsahuje: 

Tlumič EMULSION
Nákup nového motocyklu není levnou záležitostí a je třeba dbát na vysokou kvalitu všech jeho součástí. Dle Hyperpro zkušeností snižují výrobci náklady na výrobu motocyklů pomocí levných zadních tlumičů, což je velmi nevhodné, protože právě tlumiče zabezpečují dobrý kontakt motocyklu s povrchem vozovky. Právě proto Hyperpro vyvinuli tlumič EMUSION, kde ručí za jeho nejvyšší kvalitu. 

Typ  EMUSION je výbornou kombinací ceny a kvality. Je velmi oblíbený u jezdců běžných silnic. Proti sériovým tlumičům běžně užívaným má větší rozsah tlumení, stejně také nastavení předpětí pružiny. Už v základě je tento tlumič osazený progresivní pružinou, která zvyšuje jeho účinnost a univerzálnost použití na maximum.

PŘEDNÍ PROGRESIVNÍ PRUŽINY

Balení obsahuje: Přední progresivní pružiny, 1L oleje s doporučenou viskozitou, manuál k montáži i k následnému nastavení tlumičů, tuk na semering k montáži, nálepky.

Progresivní pružiny jsou mimořádně oblíbené u jezdců v běžném provozu i u okruhových závodníků. Zlepšují jízdní vlastnosti a stabilitu motocyklu při všech úrovních náročnosti použití a zatížení jezdcem. Drobné silniční nerovnosti jsou tlumené jemnou vinutou částí pružiny, velké nerovnosti hustší vinutou částí. Tento efekt se dobře projevuje i při brzdném účinku. Čím více tuto pružinu zatížíte, tým je tužší. S těmito pružinami dokáže pružení perfektně pracovat i s jedním jezdcem, protože dokáže být v závislosti na zatížení měkčí, ale v případě jízdy s větší zátěží např. se dvěma jezdci pracuje opět perfektně, protože pružení bude tužší. 
  
  Pružiny ovlivňují i vyšší životnost pneumatik. Tyto vlastnosti pružin vám dodají více důvěry a vaše jízda bude mnohem komfortnější a rychlejší. Na základě zkušeností mnoha zákazníků výborně odstraňují nepříjemné vlnění motocyklu v zatáčkách. U enduro motocyklů zvyšují světlou výšku, což je v terénu užitečné a zvyšují též rozsah funkčního tlumení motocyklu na maximum. 
 

 K těmto pružinám dodáváme v balení i speciální tlumičový olej, u kterého se většinou mění hlavně viskozita oproti sériovému a v některých případech i výška hladiny. Dále také podrobný návod na montáž a následné nastavení tlumičů po změně ze sériových pružin na progresivní.
Kód: HYP_SB-YA09-0AB-A
Yamaha XJ 900 S Diversion
Rok 1994, 1995
Třída Road
Výrobce Hyperpro
Kategorie Street box