0,00 €0
Zadní progresivní pružina Buell S1 WHITE LIGHTNING 1997 Buell S1 WHITE LIGHTNING 1997

Obrázky produktu

Zadní progresivní pružina Buell S1 WHITE LIGHTNING 1997 Buell S1 WHITE LIGHTNING 1997Zadní progresivní pružina Buell S1 WHITE LIGHTNING 1997 Buell S1 WHITE LIGHTNING 1997Zadní progresivní pružina Buell S1 WHITE LIGHTNING 1997 Buell S1 WHITE LIGHTNING 1997

Zadní progresivní pružina Buell S1 WHITE LIGHTNING 1997 Buell S1 WHITE LIGHTNING 1997

Dostupnost - na dotaz

Barva


0,00 € vč. DPH
+
Určeno pro tlumení WP

Balení obsahuje:
  • zadní progresivní pružinu
  • manuál k montáži a nastavení tlumiče
  • nálepky Hyperpro

Popis produktu

Progresivní pružiny jsou mimořádně oblíbené u jezdců v běžném provozu i u okruhových závodníků. Zlepšují vlastnosti a stabilitu motocyklu všech úrovní náročnosti použití a zatížení jezdcem. Drobné silniční nerovnosti jsou tlumené jemnou vinutou částí pružiny, velké nerovnosti hustší vinutou částí. Tento efekt se dobře projevuje i při brzdném účinku. Čím více tuto pružinu zatížite, tým je tužší. S těmito pružinami dokáže pružení perfektně pracovat i s jedním jezdcem, protože dokáže být v závislosti na zatížení měkčí, ale v případě jízdy s větší zátěží např. se dvěma jezdci pracuje opět perfektně, protožepružení bude tužší. 
  
  Pružiny ovlivňují i vyšší životnost pneumatik. Tyto vlastnosti pružin vám dodají více důvěry a vaše jízda bude mnohem komfortnejší a rychlejší. Na základě zkušeností mnoha zákazníků výborně odstraňují nepříjemné vlnění motocyklu v zatáčkách. U enduro motocyklů zvyšují světlou výšku motocyklu, což je v terénu užitečné a zvyšují též rozsah funkčního tlumení motocyklu na maximum. 
 
 K těmto pružinám dodáváme v balení i speciální tlumičový olej, u kterého se většinou mění hlavně viskozita oproti sériovému a v některých případech i výška hladiny.
Kód: HYP_SP-BU12-SSB003
Buell S1 WHITE LIGHTNING
Rok 1997
Třída Road
Výrobce Hyperpro
Kategorie Zadní pružiny